Over Uniekbedrukken

Welkom bij Uniekbedrukken, uw webshop voor gepersonaliseerd glaswerk en servies met een vleugje creativiteit en een vleugje elegantie. Bij Uniekbedrukken geloven we dat wij iedereen kunnen voorzien van hun eigen unieke producten.

Onze Producten

Bij Uniekbedrukken bieden we een breed scala aan producten die met liefde en precisie zijn vervaardigd. Ons assortiment omvat:

  • Glaswerk: Van wijnglazen, bierglazen, water & frisdrankglazen tot bierpullen en champagneglazen, ons glaswerk is zorgvuldig geselecteerd en ontworpen om indruk te maken. 

  • Servies: Ons servies is stijlvol en functioneel. Kies uit borden, mokken, kommen en meer om uw assortiment in het bedrijf te verbreden.


Al onze producten kunnen voorzien worden van uw logo. Het bedrukken van onze producten zorgt voor een professionele uitstraling aan uw bar, restaurant, brouwerij of bedrijf. 

Daarnaast is alles bij ons ook daadwerkelijk vrijblijvend, u kunt ons uw logo toesturen en wij maken kosteloos een voorbeeld. Op dit voorbeeld kunt u zien hoe het logo eruit komt te zien op het door u aangevraagde product.

Waarom kiezen voor Uniekbedrukken?

1. We zijn een jong, gepassioneerd en groeiend bedrijf. We ademen creativiteit en enthousiasme in alles wat we doen. Deze passie vertaalt zich in de aandacht voor detail en de kwaliteit van onze producten.

2. Wij zijn er voor u, u kunt rekenen op ons om u te ondersteunen bij elke stap van het proces, van uw eerste vraag, naar het plaatsen van uw bestelling en tot het uiteindelijk leveren van uw bedrukte producten.

3. Bent u tevreden? Dan zijn wij dat ook. U staat bij ons op nummer 1.